6944363234 Παλαμά Κωστή 15, Φέρες, Έβρου christosnedeltso@gmail.com
hero image
 
 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ & ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
Νεδέλτσος Χρήστος | Ψυκτικός Φέρες & Αλεξανδρούπολη Έβρος
 
Η επιχείρηση μας “ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Φέρες Έβρου, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή επαγγελματικών ψυγείων με σκοπό την μέγιστη ψυκτική απόδοση και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και συντήρηση ψυκτικών θαλάμων καλύπτοντας οποιαδήποτε επαγγελματική και βιομηχανική σας ανάγκη για ορθή ψύξη των προϊόντων σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας ώστε να τον εξετάσουμε και να συζητήσουμε για το τι θα περιλαμβάνει εσωτερικά το επαγγελματικό ψυγείο ή ο ψυκτικός θάλαμος. Έτσι, μπορούμε να καθορίσουμε την θερμοκρασία και την υγρασία εσωτερικά του θαλάμου ανά τύπους προϊόντων, επιτυγχάνοντας τις απαιτούμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για τις συγκεκριμένες ανάγκες ψύξης παρέχοντας την ασφαλή και σωστή συντήρηση.

Στην συνέχεια σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας, εξυγόντας σας τους λόγους, και προχωρούμε στην κατασκευή τους με στόχο να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. 


ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να επισκευάσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο επαγγελματικό σας ψυγείο ή τον ψυκτικό θάλαμο που διαθέτετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με δεκάδες βλάβες, μπορούμε να βρούμε την ιδανική λύση για την σωστή επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου ή του ψυκτικού θαλάμου σας.
   
  Μέλημα μας πάντα, η επίτευξη της μέγιστης ψυκτικής απόδοσης, η μειωμένη φθορά στο χρόνο, η εξάλειψη μελλοντικής βλάβης και η ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Φέρες, την Αλεξανδρούπολη και όλο τον Έβρο.