6944363234 Παλαμά Κωστή 15, Φέρες, Έβρου christosnedeltso@gmail.com
hero image
 
 
 
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
Νεδέλτσος Χρήστος | Ψυκτικός Φέρες & Αλεξανδρούπολη Έβρος
 
Εξαερισμός είναι η ανανέωση του αέρα με φυσικό ή τεχνητό τρόπο μέσα σε ένα χώρο. Μπορεί σε οικίες να πραγματοποιείται με το άνοιγμα παραθύρων ωστόσο σε χώρους μαζικής εστίασης ή χώρους που υπάρχει αρκετός συνωστισμός, θα πρέπει απαραίτητα ο εξαερισμός να γίνεται με τεχνητό τρόπο.

Η επιχείρηση μας “ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Φέρες Έβρου, διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο του επαγγελματικού εξαερισμού, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον αποτελεσματικό εξαερισμό του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Έχοντας σαν στόχο πάντα τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή συστημάτων εξαερισμού σε βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους σε όλο τον Έβρο.

ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν την σωστή ποιότητα του αερισμού στον χώρο σας.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και έχοντας εφαρμόσει ένα μεγάλο αριθμό έργων εξαερισμού σε όλο τον Έβρο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι από εμάς θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Παράλληλα, είμαστε πάντα κοντά σας και έτοιμοι να επιλύσουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο σύστημα εξαερισμού του χώρου σας και να σας εξασφαλίσουμε την ορθή λειτουργία του.
   
  Ο έμπειρος ψυκτικός και η ομάδα του είναι πάντα στην διάθεσή σας με στόχο να σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα εξασφαλίσουν την άρτια εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Φέρες, την Αλεξανδρούπολη και όλο τον Έβρο.