6944363234 Παλαμά Κωστή 15, Φέρες, Έβρου christosnedeltso@gmail.com
hero image
 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
Νεδέλτσος Χρήστος | Ψυκτικός Φέρες & Αλεξανδρούπολη Έβρος
 
Η επιχείρηση μας “ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Φέρες Έβρου, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την άψογη εγκατάσταση κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, δίνοντας τις οικονομικότερες και ταυτόχρονα τις πιο αποδοτικές λύσεις, με στόχο την πλήρη κάλυψη των δικών σας αναγκών.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να φέρουμε σε πέρας από τις πιο απλές έως τις πλέον πολύπλοκες και απαιτητικές μελέτες για τον κλιματισμό του χώρου σας με κλιματιστικές μονάδες όλων των τύπων και όλων των εταιρειών.
 
 
 
 

 


 

 
 
ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ
  Κλιματιστικά τοίχου
  Κλιματιστικά δαπέδου
  Κλιματιστικά ντουλάπες
  Καναλάτα
  Ψύκτες 
  Αεροκουρτίνες κ.λ.π.
 
Έχοντας στο ενεργητικό μας αναρίθμητες εγκαταστάσεις τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό κλιματισμό, σας διασφαλίζουμε την σωστή εγκατάσταση, στο κατάλληλο σημείο.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με δύο εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο του κλιματισμού, την toyotomi και hitachi, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά κλιματιστικά, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  SERVICE & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση και την επισκευή όλων των οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών, προσφέροντας σας άψογα αποτελέσματα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Εφοδιασμένο με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχουμε την δυνατότητα να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους βλάβη σε όλους τους τύπους κλιματιστικών ανεξαρτήτως εταιρείας, αλλά και να σας προσφέρουμε την καλύτερη συντήρηση.

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε συνθήκες ιδανικής θερμοκρασίας στους χώρους σας συνδυάζοντας εργονομία, λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική και άνεση. 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Φέρες, την Αλεξανδρούπολη και όλο τον Έβρο.