6944363234 Παλαμά Κωστή 15, Φέρες, Έβρου christosnedeltso@gmail.com
 
 
 
ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ψυκτικός Φέρες Έβρος | Ψυκτικές Εφαρμογές - Κλιματισμός - Εξαερισμός
 
Η επιχείρηση μας “ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα στις Φέρες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ψυκτικές εφαρμογές, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών, παντός είδους, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς και να πραγματοποιήσουμε την μελέτη και την εγκατάσταση εξαερισμού στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακόμα, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, το service και την επισκευή επαγγελματικών ψυγείων καθώς και ψυκτικών θαλάμων σε καταστήματα και βιομηχανίες σε όλο τον Έβρο.
 
 
 
 

 


 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ο ψυκτικός Νεδέλτσος Χρήστος διαθέτοντας 23 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ


Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού και του εξαερισμού, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μαζί μας. 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Φέρες και όλο τον Έβρο.